sunnuntai 16. lokakuuta 2016

MINIMALISTIN MAANANTAI osa12: Itkun ilot


NYT TUTUSTUTAAN ITKUN ILOIHIN!
Oppaana Chakra-Lis Hildén-Vamppyyrijyri

Tuntuuko joskus siltä kuin sydäntä painaisi raskas taakka, josta ei oikein pääse eroon? Onko sinulla vaikeuksia rentoutua ja palautua stressistä? Kärsitkö toistuvista, selittämättömistä päänsäryistä? Ei huolta, sillä STYX-instituutin koulutettu itkuterapeutti on koonnut avuksesi tämän video-oppaan henkisen hygienian ylläpitoon!

Itkun ilot on täysimittainen videoterapiaistunto, jossa tutustutaan yhdessä itkemisen fysiologiaan, parasympaattisen hermoston jännitystilojen laukaisemiseen sekä käytännön itkuharjoitteisiin. Länsimaisessa kulttuurissa tunteiden näyttämistä usein vältellään, vaikka oikein käytettynä itkeminen on voimallinen harjoite matkalla kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia. Hildén-Vamppyyrijyrin asiantuntevalla ja helppotajuisella opastuksella sinäkin voit edetä murheiden patoajasta todelliseksi tunteiden tulkiksi.

Metodia on testattu satojen koehenkilöiden toimesta Marian sairaalassa syksyllä 2016 osana Neuromaani-aivotutkimusta. Jo muutaman istunnon jälkeen harjoitusohjelmaan seuranneet alkoivat raportoida yllättävistä muutoksista arjessaan. Älä sinäkään enää laiminlyö henkistä hygieniaasi vaan valjasta täysi potentiaalisi käyttöön muutamalla yksinkertaisella harjoitteella.

Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus hankkia Itkun ilot kotiisi dvd:nä 10 euron hintaan (sisältää postikulut). Jos toimit heti saat mukana myös uunituoreen Kaaoksen keskeltä nousee musiikkia -keräilytuotteen sekä Hildén-Vamppyyrijyrin omistuskirjoituksen. Tuotetta on tarjolla rajoitettu erä, joten tilauksia otetaan vastaan vain niin kauan kuin tavaraa riittää.

Otetaan yhdessä rohkea askel kohti henkistä hyvinvointia!

TILAUSOHJE:
Lähetä tilauksesi sekä osoitteesi sähköpostiin: itkunilot@gmail.com
Saat paluuviestinä maksuohjeet sekä tilausvahvistuksen.
Tuote saapuu kotiinkuljetuksena noin 3-5 arkipäivän sisällä.

NÄYTE DVD:LTÄ:




78. VILLAHUIVI

Elämään on siunaantunut ylitsevuotava määrä valtavia villahuiveja. Tämän lahjoitan palelevan ystävän käyttöön.


79. MUSTA VILLATAKKI

Vaatekaappia järjestellessäni totesin villatakkitilanteen massiivisuuden. Mieluiten en luopuisi niistä mistään, mutten osaa perustella tarvetta viidelle lähes identtiselle villaryijylle. (Mustasta vaatekappaleesta on muuten aivan mahdoton ottaa kuvaa niin ettei se näyttäisi pekältä pimeyden tiivistymältä, joka imee itseensä kaiken ympäröivän valon. Pitäisi varmaan olla kovempi salama, tajusin vasta nyt. Siksi tämä epämääräinen lähäri.)










80. LEVEÄ VYÖ

Ostin Uffista osana jotain vaatekriisiä. Klassinen tarina, että juhlat tulossa eikä mitenkään voi pukea ylleen kaapista mitään. Siinä kriisin hetkellä tämä vyö perusteli itsensä. Kotona totesin näyttäväni lähinnä tyrää pidättelevältä painonnostajalta. (Saattaa siis toimia keskivartalon tukena vaativissa nostoissa.)
81. SHAALI

Roikuskelee tuolin selkämyksellä käyttämättömänä. Viime jouluna sain siskolta lahjaksi upean Snuggien ("The Blanket That Has Sleeves!") ja kaikki muut lämmitysloimet ovat jääneet sen varjoon. Koska Snuggie ei pelkästään pidä lämpimänä - se saa sinut myös näyttämään juuri sen uskonnollisen kultin jäseneltä, johon olet aina halunnut kuulua! (katso kuvat)









 82. SEVARI LIPPIS

Hankin kirpparilta osaksi jotain Lapsus lupus -läppää. Jäi sitten käyttämättä. Mikäköhän läppä se oli?



83. KIHARRINRAUTA

Tämän luovutan eteenpäin kahdesta syystä:

1) Meikäläisen liehulettiset ajat taitavat olla ohi, sillä jo 5cm karvapituudessa huomaan haaveilevani sänkipäästä.
2) Vaikka sitä kutria joskus lähtisinkin kasvattamaan, niin pää pukkaa sen verran tanakkaa tavaraa ettei yksi kuuma rauta sitä vielä saa taipumaan. Kiharaa saavuttaakseen meikän täytyy kikertää polla täyteen nutturoita ja epämukavasti kulkea niiden kanssa 12h tai antaa kampaajan ruiskuttaa tupee täyteen sementtiliimaa muistuttavia hiusvalmisteita.

Sain tämän kikertimen joskus lainaksi Katilta. Taitaa olla aika palauttaa...

84. HENKSELEITÄ

Pari paria henkseleitä. Max on oikein näyttävä ilmestys henkseleihin sonnustautuneena, mutta keskivartalonsa on niin pitkä ettei näissä riitä elastaani sellaisiin mittoihin.

1 kommentti:

  1. olipas taas ihan keskiviikon piristys tämä... onko shaali sellainen ponchomainen, johon voisin tän kantosidekäden kääräistä jorvi-reissuilla, tänne sitten.... itkuvideo on muuten elämiselle tärkeä vempele.. joo

    VastaaPoista