sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

Kolme kovaa: Kerava, Keikka ja Kimble! (Salli)

Tasaisen treeniputken jälkeen saatiin bändihommiin pääsiäisen myötä uutta meininkiä! Viime viikolla otettiin juna alle ja suunnattiin Keravalle studiohommiin. Kyseessä oli siis Valo-yhtyeen Tonin ja Harrin luotsaama kellaristudio, jossa Lupukset nauhoitteli ensimmäisen demonsa pari vuotta sitten. Aluksi tarkoitus oli runtata kolme biisiä narulle kahdessa päivässä, mutta tulimme melko pian siihen tulokseen, että mitäpä sitä turhaan kiireilemään ja venytimme aikataulun kolmeen päivään.
Ja uudet kappaleet ovat nimiltään:
  • Löysässä hirressä
  • Ilo
  • Spyor jazz
Luvassa on siis YUP/Ismo Alanko -henkistä ränttätänttää, ilonkutsuhuutoja raivokkaan sumusireenikitaran säestämänä sekä ruotsinkielistä progressiivista venkoilua. Ai että. Ensi viikolla on vielä luvassa laulujen tallennus, kaikki muu saatiinkin jo narulle. Vokaaliosuuksissa on sen verran haastavaa settiä, että meikäläistä tulee tsemppaamaan Valon solisti, supertaitava Helena Haaparanta eli Hellu. Eli lähes koko Valon porukka on uusien biisien äänityksissä mukana eli olemme hyvässä seurassa eli ei voi mennä pieleen. Jes!

Kamppailua kuusikielisen hirviön kanssa.
Star Wars ja Turtles -suklaamunat tuottivat myöhemmin karvaita pettymyksiä yllätyslelujen suhteen.
My little pony -suklaamuna ei tuottanut pettymystä.

Keravan kuuluisan Volmari Iso-Hollon patsaan hengessä: HOLO eli He Only Lived Once

Todistettavasti Keravalla
Tämä viikko meni Dark Siden keikkaan valmistautuessa ja flunssan kanssa painiessa. Itse vältin  nuhakuumeen kirot inkiväärin ja nukkumisen avulla, mutta Joel joutui virusten kohteeksi jo kolmatta kertaa putkeen. No, onneksi biisit oli treenattu studiota varten niin tarkkaan, että keikkakuosiin päästiin vaikka jäikin harjoittelu samalle päivälle. Keikka oli siis lauantain ja kaikki meni supermahtavasti, vaikka etukäteen jännitti uusien biisien ensiesitys ja se löytääkö yleisö paikalle. Pääsiäislomaan liittyvä sukulointi kun esti monia ystäviä osallistumasta eikä Dark Side Club ole niitä kaikkein tunnetuimpia menomestoja, vaikka onkin keskeisellä paikalla Kampissa. Mutta paikalle tuli väkeä aivan tarpeeksi oikean tunnelman saavuttamiseen!

Illan avasi meille uusi tuttavuus Iida Umpikuja. On muuten tutustumisen arvoinen laulajatar, tiedoksi kaikille. Sitten oli meidän susilauma ja kaiken kruunua Karri Lehtonen & Hyvät miehet. Mää niin tykkään Karrin biiseistä. Erityisesti tuo Ikioma elämä -kipale aina herkistää. Tykkään. Jäi hyvä mieli keikasta. Ja seuraava liveveto on tarjolla jo lähes legendaarisella Katriinamiesklubilla 26.5. On the Rocksissa. Siellä luvassa puoliakustista settiä eli harvinaisia neva höörd -versioita susilauluista.

Just being awesome at Club Dark Side/Pete Night Club.
 Muita jännittävyyksiä:
  • Päätettiin melko sponttaanisti Maxin kanssa osallistua Suomen Paras Duo -kisailuun ja meidän esiintymisvuoromme on 22.4. Pub Adjutantissa. Nyt pitäisi keksiä duolle nimi, perustaa facebook-sivut, ottaa mainoskuva ja valita kolme biisiä. Äkkiä äkkiä.
  • Lupauduin hoitamaan yhden biisin räp-osuuden Näppituntuman keikalla 10.4. Bar Loosessa. Lupasinko liikaa? Oliko huono idea? Kuinka sankarimme nyt käy?
Niin, ja me pelattiin eilen pitkästä aikaa erä Kimbleä Ikkunapubissa. Max voitti.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti